Deutsch Nederlands
Aanbod nieuwe stacaravans
Aanbod gebruikte stacaravans
Aanbod vrije kavels

Bergline Lodge 1100/2 Super (1100 x 370) (Nieuwe stacaravan)

Type:Bergline Lodge

Prijs:€ 36.950,00

Extra kosten:Plaatsen, stellen, aansluiten en transport.

Camping:Muie

VERWACHT maart/april 2021
De Bergjes Serie Special Bergline Lodge is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is enorm populair vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Door de grote terrasdeuren en grote raampartijen aan de voorzijde van het chalet wordt er veel lichtinval gecreëerd. De Bergline Lodge kenmerkt zich door de modern ogende luikjes aan de voorzijde van het chalet! Dit chalet is enorm populair onder gezinnen en biedt buiten de vele standaard opties, nog meer mogelijkheden. Deze Bergline Lodge is uitgerust met woonkamer (zonder meubels), open keuken, badkamer met toilet en 2 slaapkamers (voorzien van bedden en kasten).

Details

Premium Chalet 11002 Super (1100 x 400) (Nieuwe stacaravan)

Merk:Premium Chalet

Type:Chalet / Caravan

Prijs:€ 41.495,00

Extra kosten:Plaatsen, stellen, aansluiten en transport.

Camping:Muie

VERWACHT MEI 2021
Ons Premium Chalet is naar buitengewone standaarden gebouwd! U zult er van houden hoe stevig het Premium Chalet aanvoelt en hoe luxe het Premium Chalet is uitgerust. Het Premium Chalet is zeer goed geïsoleerd en daardoor zowel in zomer- als in de wintermaanden uitstekend te gebruikten. Daarnaast beschikt het Premium Chalet standaard over de meest luxe opties, dit is zowel in de badkamer als in de keuken als in de slaapkamers terug te zien! Door de ruime afmetingen voelt dit model zeer ruim aan! Dit Chalet heeft een woonkamer (niet gemeubileerd), 2slaapkamers (met bedden en kasten) en een badkamer met toilet.
Het Premium Chalet biedt alles om zorgeloos te genieten van uw vakantie!

Details

Willerby Lumic 1150/3 super (1150 x 370) (Nieuwe stacaravan)

Merk:Willerby

Type:Chalet / Caravan

Prijs:€ 37.950,00

Extra kosten:Plaatsen, stellen, aansluiten en transport.

Camping:Muie

BINNENKORT VERWACHT
De Willerby Lumic is ons nieuwste model in ons uitgebreide stacaravans assortiment waar wij enorm trots op mogen zijn! Ontworpen door De Bergjes, gebouwd door Willerby! De Willerby Lumic 1150/3 Super is voorzien van een keuken, woonkamer (niet gemeubileerd), 3 slaapkamers (met bedden en kasten) en een badkamer met toilet.
Verkrijgbaar met 3 slaapkamers!

Details